Over Scorpio Consultancy Services Europe

Ons team

Scorpio bestaat uit een uniek netwerk van internationaal ervaren sales en marketing consultants die allen op free-lance basis werken. We beschikken over een twintigtal consultants die exclusief werkzaam zijn voor ons in België, Nederland en Duitsland en daarnaast hebben we meer dan 60 consultants in Europa die inzetbaar zijn voor specifieke opdrachten die professioneel volgens de Scorpio methodologie uw project opzetten en of begeleiden.

Susanne Hamm Leitl

Susanne Hamm-Leitl

Susanne komt uit de gerespecteerde ondernemersfamilie en schoenenpioniers HAMM uit Osnabrück, Duitsland en is vandaag vooral werkzaam in een aantal raden van bestuur.

Ze is voornamelijk gespecialiseerd in communicatie en was onder meer verantwoordelijk voor de wereldwijde collecties van Marco Polo en Tommy Hilfiger. Susanne is onze concept, collectie- PR- en marketing experte.

Yves Van Heuven

Yves Van Heuven

Yves heeft jaren ervaring opgedaan als commercieel manager voor Richemont SA, eigenaar van enkele van de meest prestigieuze luxe merken ter wereld zoals Montblanc, Cartier en Jaeger-LeCoultre. Hij is onze expert voor de “luxury goods’ branche.

David Demeyere

David heeft een uitgebreide senior management ervaring in retail (marketing & operations) en wholesale (category management & trade marketing) bij o.m. Petit Bateau, Wolford, River Woods en Bosch.

David is onze customer experience consultant.

Christoffel L. Maekelbergh

Christoffel is onze financiële senior expert die naast een grote ervaring in general management ook meerdere CFO functies bekleedt of bekleedde bij een aantal grote bedrijven in België en Duitsland : Cabano worldwide fashion (CEO), Buchmann Optical holding, Checkpoint Systems, The Walt Disney Studios.

Iris Tofahrn

Iris heeft naast meerdere managementfuncties een mooie carrière gehad als country manager Oostenrijk voor schoenenreus RENO. Zij begeleidt de field management consultants in Oostenrijk.

Yves Vandewiele

Yves is een retail veteraan die na zijn rechtenstudie topfuncties heeft bekleed binnen P&C en INNO, naast meerdere opdrachten in business development.  Yves is onze specialist in consignment- en concessiemodellen en category management naast juridische thema’s.

Erik Van Heuven

Als managing partner is Erik de strategische expert van het team met C-level ervaring in België, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk én vooral Duitsland.  Voor hij in 2013-2014 Scorpio oprichtte bekleedde hij top functies binnen aantal grote bedrijven zoals GIB Group, INNO, Karstadt (Kompakt), Hilco Capital, HR Group en heeft meer dan 30 jaar ervaring in retail en wholesale.

Uw retail business een flinke boost geven?

Menu